Klubová výstava
Zobrazenie : 518
Kontakt Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

!!! POZOR !!!
Prvá uzávierka predĺžená do 1.10.2014.

Milí vystavovatelia, srdečne Vás pozývame na Klubovú výstavu so zadávaním titulu KV (spojenú s bonitáciou), ktorá sa bude konať 18.októbra 2014 v Dargove (Hotel Biele Studničky, možnosť prespania aj v chatkách s vlastnou garážou; poplatok za psíkov nie je). Pre pohodlné prihlásenie je opäť otvorený online systém. Samozrejme sú vítaní aj všetci návštevníci, ktorí su priaznivcami čivaviek a malých kontinentálnych španielov a radi by strávili jeden pekný deň v ich spoločnosti

Dear exhibitors and dog lovers, we invite you for Club Show for the breeds Chihuahua and Epagneul Nain Continental that will be held in Dargov (Hotel Biele Studnicky, with possibility of accommodation and there is no charge for dogs), near Kosice on October 18, 2014. The invitation to judge Chihuahuas accepted Mrs.Anna Rogowska (from Poland) and Papillons/Phalens Mr. Ferenc Groschl (from Hungary). You can enter your dogs comfortably using the online system: www.dogshow.sk.

dargov invitation SK

dargov invitation en

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Materiály na stiahnutie:

 


 

 

Namiesto Dargov, hotel Biele studničky

Online prihlásenie

Udalosti

Dôležité linky